Viktminskning – 3 Saker Du Bör Veta

 
När man talar om ordet viktminskning så är det ganska självklart för alla att det handlar om att gå ner i vikt. Däremot så är det inte så enkelt som så många verkar tro. Desto äldre vi blir desto mer så måste vi kämpa för att lyckas med viktminskning. Det finns många olika aspekter som spelar in för att du lyckas och då talar vi inte bara om att du blivit gammal och fått en förändrad ämnesomsätting.

* Äta för mycket kolhydrater Om du älskar att äta mycket kolhydrater så har du genast dragit i bromsen. För att lyckas gå ner i vikt så bör man tänka över hur mycket kolhydrater du egentligen stoppar i dig, kolhydrater omvandlas till socker i kroppen som i sin tur sedan lägger sig på kroppen som fett. Vi har under lång tid blivit tillsagda att äta kolhydrater men det är ren okunskap eller uppenbar lögn för att tjäna pengar. KOlhydrater är extremt billigt att framställa och säljs med stor vinst. Så man bör tänka över om intaget av kolhydrater är för högt.
* Röra sig för lite Förr i tiden rörde man sig under hela dagen och arbetade betydligt hårdare än vad man gör i dag. Det spelar en stor roll när det kommer till viktminskning. Idag sitter alltfler framför Tv apparaten istället för att röra på sig vilket inte leder till viktnedgång. Vi sitter framför Tvn flera timmar per dag när man räknar på medelsvensson, vilket bidrar till att man kommer att lägga på sig en massa onödigt fett. Se över tv tittandet och prioritera bort någon serie eller program mot en extra promenad.

*Tillföra kroppen skit Idag så finns det mer tillsatser i mat än någonsin tidigare. Vad som menas med det är att kvaliteten på mat är sämre än någonsin och vi får i oss mindre näring nu än förr. Om kroppen tillförs större mängder av vad den inte behöver och mindre av vad den behöver så kommer den inte att fungera som den ska. Fungerar inte kroppen som den ska så kommer det att ha en stor betydelse på ditt försök till viktminskning. Kroppen kommer att bli tröttare vilket automatiskt leder till mindre ork för att ta en extra promenad och vips så börjar vi hamna i en ond cirkel. Kroppen behöver den rätta näringen och det är inte färdig mar från findus. Köp riktgi mat och boosta din viktminskning.

Viktminskning är som att sluta röka

För att lyckas med sin viktminskning så bör man se över sitt hela liv och titta på sin hela helhet. Att bara sluta äta kolhydrater kan ställa till det för dig, det kan låta lätt men om du ätit kolhydrater under hela ditt liv så kan du räkna med att din kropp kommer att protestera kraftigt. Det är som att sluta röka och vi vet hur stor återfalls procenten är att man tar fram cigarett paketet igen. Känner du att minska på kolhydrater är den rätta vägen för att du ska lyckas med viktminskning så kanske du bör överväga att avänja dig istället för att sluta direkt som kan leda till en stark abstinens.

7 Tänkvärda Tips om Viktminskning

 1. Se över ditt intag av kolhydrater
  2. Byt ut något tv program eller tv serie mot en extra promenad
  3. Köp effektiva bantingstabletter
  4. Ät mer proteiner om du blir hungrig och skippa pasta, ris och potatisen
  5. Köp naturgodis istället för vanligt godis som nästan bara innehåller godis
  6. Börja varje morgon med att dricka varmt vatten
  7. Drick inte light produkter då dom innehåller socker istället för nyttigt fett

 

Kom ihåg att det är väldigt många som misslyckas med att gå ner i vikt men det är aldrig försent att göra ett nytt försök. Du kan om du vill om du bara trycker på dom rätta punkterna. Viktminsking kan förändra ditt till något väldigt positivt då det finns så månda fördelar med att inte bära på massa extra onödiga kilon.