Magnetarmband – Hur jag kan gå ner i Vikt av Magnetarmband

Magnetarmband har på kort tid blivit extremt populär i Sverige, ett armband som påverkar din hälsa positivt och är även stiligt att ha runt armleden. Magnetarmband säljer mer och mer och beror på att människor som köper det känner av hälsofördelarna. Många säger att armbanden hjälpt dom vid viktnedgång.

<p
Ökar blodcirkulationen Studier visar att blodcirkulationen ökar med ett armband på din handled, du får en ökad värme och rodnad på huden där du får magneten placerad. 

Sänker pulsen Studier tyder också på att pulsen kan sänkas och då förbättras balansen mellan stresshormonet adrenalin och det lugnande hormonet oxytocin. Lägre puls leder också till att kroppen arbetear mer effektivt och stress effekten minskar.

Studier kring klimakteriebesvär och PMS Man har även sett vid studier att magnetarmand skulle kunna ha en positiv effekt vi klimateribesvär och PMS. Men fortsatt forskning välkomnas för att få en djupare förståelse för hur det fungerar.

Går jag ner i vikt av ett Magnetarmband

Om du nu bestämt dig för att gå ner i vikt så kommer ett magnetarmband inte ge dig någon negativ påverkan men däremot så om ditt allmäntillstånd påverkas positivt som dom flesta upplever av magnetarmbandet så kommer det givetvis att kunna hjälpa dig på vägen att gå ner i vikt. Det bästa är att då kombinera det med ett  bantningspiller.


* Mindre värk leder till mer energi
* Mindre värk leder ett gladare liv 
* Bättre blodcirkulation leder till att kroppen lättare avlägsnar slagg
* Stress leder till övervikt och du kan få minskad stress av magnetarmband 


Folk uppfattar oftast magnetterapi som något skumt som inte skulle tänkas ge några hälsoeffekter, men allt fler som har provat vittnar om dess fantastiska effekt och dom sprider det gärna vidare till sina vänner som också då vill prova och även dom blir nöjda. Vi spår därför att det kommer fortsätta växa och snart kanske folk blir förvånad om du säger dig inte provat ett magnetarmband.

Placebo effekten har ingen betydelse på ett Magnetarmband

Hurvida effekten av magnetarmband kan vi inte riktigt fastsälla och om det är en del placebo har iof ingen betydelse eftersom det enda som betyder något är om du känner dig bättre eller inte. Känner du och blir bättre av ett magnetarband så spelar det absolut ingen roll om en forskare står och gastar om att det inte fungerar, du är friskare och hans ord betyder inget. Så att prova ett magnetarmband är helt klart frestande om inte annat så finns det många modeller som sitter snyggt kring handleden och sedan så kan vi bara hoppas på det bästa att våran kropp svarar positivt som det gjort på så många andra.

5 i Topp Folk vittnar om av ett Magnetarmband

  1. Mindre stress
    2. Bättre Sömn
    3. Mindre värk
    4. Mer energi
    5. Mindre huvudvärk