Tarazine Bantingspiller – “Det starka alternativet”

Tarzine är ett svenskt bantningspiller som blivit ett populärt och ett mycket prisvärt alternativ för dom som vill få igång kroppens fettförbränning utan att äta några farliga ämnen som kan skada kroppen. Ett bantingspreparat som har ett mycket kraftfullt innehåll för  viktminskning

* Fettförbrännande
* Aptitminskande
* Energiökande
* Bidrar till normal muskelfunktion

Hur fungerar Tarazine
Tarazine innehåller ämnen från Chili, Grönt te och koffein och äts som ett piller. Dom här tillsammans ger en ökad fettförbränning som då även ökar frisättningen fett från fettdepåerna vilket leder till en mycket snabbare viktminskning än utan. Innehåller även viktiga ämnen som ökar din energinivå vilket är mycket bra för dig som tappa överflödiga kilon, mer ork leder till att mer kalorier kan förbrännas.

 

Nuvoryn bantningspiller – “Lovar lite väl mycket”

 

Nuvoryn är ett bantningspiller msom innehåller ingredienser som Grönt te, acaibär, hoodia och ryskrot. Nuvoryn sägs öka din fettförbränning och samtidigt vara en aptitminskare. Minska aptieten leder till minskat intag av kalorier. När vi får i oss mer kalorier än vad vi gör av med så leder kaloriöverskottet till övervikt och det är vad Nuvoryn bantingspiller försöker få dig att undvika.

Nuvoryns 4 Egenskaper

*Aptitminskande
*Fettförbrännande
*Energihöjare
*Metabolismförbättrare
Nuvoryn är ett bantingspreparat för både män och kvinnor oavsett i vilken ålder du befinner dig i livet.
* Dosering för Nuvoryn Du tar nuvoryn 2 gånger per dag, en på morgon och en gång på kvällen. Du tar 2 kapslar per gång och kan tas i samband med måltid.
* Se upp för Allergiska reaktioner Nuvoryn innehåller örter som kan för dig som är allergiker skapa en allergisk reaktion. Du bör därför rådgöra med din läkare innan den ens överväger att prova nuvoryn bantingspiller.

 

Xenical – Läkemedel mot övervikt med många biverkningar

 
Xenical är ett läkemedel för  viktminskning och ska endast användast av vuxna personer och skall kombineras med minskade måltider. Läkare kan komma att skriva ut Xenical om du inte lyckats minska i vikt med minskad mat eller ökad motion. Xenical ingår även i högkostnadskyddet om du har ett BMI som är över 35 eller ett på 28 om du samtidigt har 2-Diabetes.

 

Så Fungerar Läkemedlet Xenical

 
Xcenical har sin verkan i magen genom att det verksamma ämnent binds till ett så kallat enzym som kallas för Lipas och blockerar då enzymet. Lipas är något som behövs för att fettet man ätit skall kunnas sönderdelas och tas upp utav kroppen via blodet. När man då blockerar det här enzymet så passerar fettet istället kroppen och försvinner ut med avföringen. Xcenial har endast effekt om man tar den samtidigt som man äter mat som innehåller fett. Du kan räkna med en väldigt lös avföring dom första två dygnen och efter det så återgår det till det normala.

 
Behandlingen kan visa sig vara verkningslös Är din vikt efter tolv veckors behandling mindre än fem procent av den vikt som du hade från början är behnandlingen verkningslös och bör avbrytas.

 

Biverkningar av Xenical

Det finns ett par risker med att äta Xenical och kan vara mycket besvärande. Man säger att efter en längre tids behandling så ska besvären minska. Samråda alltid med en läkare om biverkningar skulle uppstå.
* Oljig, lös eller rinnig avföring
* Gaser
* Magvärk
* Svårigheter at hålla avföring
* Ökat behov av att tömma tarmen
* Trötthet, huvudvärk
* Oregelbunden mens
* Problem med tänder och tandkött

 

7 Saker om Xenical

 
– Kapslar som sväljs med vatten
– Tas i samband med måltid
– Kombinera med med energisnål och fiberrik mat.
– Intag av vitaminer rekommenderas eftersom Xenical minskar kroppens upptag av fettlösliga ämnen.
– Använd aldrig Xencial om du har långvariga eller kroniska problem med näringsupptaget eller leverproblem.
– Rådgör alltid med läkare om du ammar.
– Kraftig diarre av Xenical kan göra att effekten av p-piller uteblir.